Titols i resum a tot arreu
Dimarts 11 de maig a les 18h: CONFERÈNCIA A VIL·LA URÀNIA "Espectacles de la Natura amb mirada científica: Aurores Boreals"

Ponent: Josep Masalles Román, Soci d'Aster
"La Natura en el nostre planeta ens presenta llocs de gran bellesa i fenòmens espectaculars que són apreciats per tothom. Menys coneguda per la majoria de la població, majoritàriament urbana, és la bellesa del Cosmos. La Lluna, els planetes, els cometes, les nebuloses, les galàxies, etc. són d’una gran bellesa. I també ho són fenòmens astronòmics que podem observar com els eclipsis, els trànsits, les ocultacions, les sortides i postes de Sol, etc. Tots aquests fenòmens poden ser apreciats millor si coneixem la seva fonamentació científica. A la seva bellesa intrínseca s’afegeix la bellesa del coneixement. I per això volem destacar la Bellesa de l’Univers amb mirada científica. En aquesta sessió parlarem d’un dels fenòmens més espectaculars: Les Aurores Boreals".
Inscripcions: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/40762/espectacles-de-la-natura-amb-mirada-cientifica-aurores-boreals?
Data: 11/05/2021
Hora: 18 : 00
Duració: 2 Hores 
Localització: C. C. Vil·la Urània
Contacte: activitats@aster.cat
Telèfon: 93 451 44 88
Cost: Activitat gratuïta
Més, sobre...: aurores boreals

Activitats previstes