Titols i resum a tot arreu
Dimarts 14 de maig a les 19h: Conferència: "Una astrofísica poc convencional: física de partícules per a entendre l'Univers, i viceversa" (Presencial i seguiment online)

Ponent: Antoni Bertolez Martínez. Grau de Física a la Universitat de Barcelona, el Màster d'Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia a la UB, i ara esta escrivint com a Investigador predoctoral la Tesi doctoral: “Els neutrins massius com a finestra a la nova física en física de partícules, astrofísica i cosmologia”. Imparteix classes de grau a la universitat i ha participat en el  projecte de col·laboració ANITA-IV.
"En aquesta xerrada, farem una breu introducció a la física de partícules i, en concret, a unes partícules que són els neutrins, així com als anomenats rajos còsmics. Una explicació, és clar, perquè tothom la pugui entendre!
Un cop descobertes aquestes partícules, explicarem com es poden utilitzar per a estudiar les estrelles i galàxies (així com els fenòmens més energètics de l'Univers).
Finalment, descobrirem com l'estudi d'allò més gran (l'Univers) ens pot donar informació sobre el més petit que existeix (la física de partícules)."

 
Data: 14/05/2024
Hora: 19 : 00
Localització: Presencial i seguiment online
Contacte: activitats@aster.cat
Telèfon: 93 451 44 88
Cost: Activitat per a socis (gratuïta)
Més sobre...: física de partícules

Activitats previstes